dissabte, 2 de juliol de 2016Al gener de 2014, vaig tenir el privilegi i la sort d’iniciar-me en el món del Reiki, gràcies a la meva mestra Victoria Gotos, a la qual l’estic més que agraïda per donar-me la gran oportunitat de despertar aquesta doctrina espiritual i que ha determinat un nou camí per a mi i no només per a mi, sinó també per les persones del meu voltant; família, amics i d’altres persones que es topen pel meu caminar per la vida  i que necessiten d’aquestes energies per renovar-se, sentir-se millor i fins i tot donar-los una mica d’esperança per creure en si mateixos i així poder sanar les seves preocupacions.


A partir d'obtenir la energia Reiki, les persones comencen  d’una manera progressiva, a tenir una perspectiva diferent de les seves circumstàncies personals, tant emocionals, físiques, mentals i espirituals, que és fonamentalment el que treballa la energia Reiki, però hem de tenir molt en compte, que aquesta teràpia holística no a tothom li funciona d’igual manera, hi ha persones que responen immediatament a aquestes teràpies i d’altres  no, i això no va en funció del terapeuta sinó de la persona receptora, de la seva ànima espiritual o bé de la seva capacitat d’absorbir inconscientment aquesta energia pura i neta que està en l’aire i que forma part de tots i cadascú d’ essers vius que conformem el planeta Terra.


Personalment durant dècades he anat buscant en el meu interior alguna cosa que em motivés a seguir endavant i ho vaig fer mitjançant l’art...concretament a través de la ceràmica...A través de la ceràmica, vaig exterioritzar totes les meves angoixes i problemes que jo mateixa m’havia creat, perquè no em tenia autoestima.

Ara després de dos anys de començar aquest nou camí i que m'ha ajudat tant,  em sento agraïda i satisfeta per tot el que tinc, l’amor als meus, l’ajuda que rebo de tots plegats, el carinyo i afecte de totes les persones que tinc al meu entorn, però per sobre de tot, sento que tot el que tinc,  ho he forjat amb les meves mans.

I això és el que vull transmetre a través de l’art, a través del Reiki, aquestes sensacions de que el temps es efímer, de que el temps passa molt ràpid i a vegades estem obsessionats en coses que no tenen gens d’importància i valorar   que aquestes, 
poden ser un senyal  pel nostre aprenentatge i creixement personal. 

Aquestes reflexions no són d’un dia per l'altre, són reflexions de moltes hores d’observar i valorar el voltant... d'estudiar... d'investigar... d'analitzar...  i l'objectiu no es altre que intentar canalitzar les energies a través de l’artteràpia, la qual engloba moltes manifestacions artístiques però sobre tot, poder transformar-les en sensacions que ens enriqueixin interiorment i que poden sanar la nostra vida quotidiana.

(Fotografia: Martí Sans) 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 

Copyright 2010 DI-ART ARTTERÀPIA "PENSAR DES DEL FINAL..".

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.